Välkommen till Rini!

Vi är ett svenskt företag med egen innovativ produktutveckling och har sedan mitten av
1990-talet varit en kvalitetsleverantör av ergonomiska medicintekniska produkter och lösningar. Inom Sverige har vi vår egen försäljnings- och support organisation och på våra exportmarknader arbetar vi främst med auktoriserade återförsäljare.

Vår affärsidé är enkel!

Rini erbjuder ergonomiska produkter och lösningar unikt anpassade för olika vårdområden så att läkare och behandlande personal får en maximalt bekväm och produktiv arbetsmiljö som möjligt.


Vi är mycket stolta att våra produkter är så uppskattade vid sjukhus, specialistkliniker, närsjukvård och hos tandläkare inte bara i Sverige utan också i hela världen.

Den nära kontakt vi har med många kvalificerade användare är en sporre för oss att ständigt utveckla våra produkter vidare - alltid med kundnyttan i fokus!

Rini är en kvalitetscertifierad leverantör enlig ISO 9001.ISO 9001

Kontakta oss på tel 08-594 77170 eller E-post info@rini.se så berättar vi mer!

Rini har semesterstängt - Vi önskar en trevlig sommar och öppnar åter den 5 augusti!

SENASTE NYTT!

Välkommen till Rini's monter D19 på MEDICA 12-15 november i Düsseldorf!
Vi visar en ny generation av vårt populära operationsbord RiEye med många förbättringar både för patient behandlande personal. Passa också på och prova kirurgstolen Carl för mikrokirurgi. Nu med fyra olika typer av armstöd som passar de flesta krävande tillämpningarna inom ögon-, neuro- och andra typer av mikrokirurgi.

Rini's kongresser och utställningar
Där Rini ställer ut med egen monter i Sverige och internationellt.